Poolstok Community

Poolstok community: Coaching: do we (still) have a problem?

Coaching kent een groei aan populariteit en wordt steeds vaker ingezet in organisaties, in allerlei vormen. Maar wat is nu de effectiviteit van coaching en onder welke voorwaarden wordt een coachingtraject een succes?  Op dinsdag 18 mei wordt deze vraag aangekaart tijdens een online Poolstok community.

Keynote spreker is dr. Tim Theeboom, kerndocent en onderzoeker bij het VU Center for Executive Coaching, die uitlegt welke wetenschappelijke inzichten er zijn over de effectiviteit van coaching.

Ook wij lichten als Poolstok-partner onze coachingaanpak toe aan de hand van een praktijkcase. Coach Karl Van Hoey vertelt over de coaching van beleidsmanagers bij een lokaal bestuur om zo te komen tot een modern en strategisch bestuur.

Deelname aan de Poolstok community is gratis en voor iedereen toegankelijk. Alle info vind je hier.