Coaching

NXT Coaching & Training brengt het potentieel van uw medewerkers en leidinggevenden naar boven, met een maximaal rendement voor uw organisatie. Met coaching komen professionals tot meer inzicht. Ze krijgen handvaten aangereikt om ontwikkelingspunten weg te werken en we werken doelgericht aan persoonlijke groei binnen de organisatiecontext. Het eindresultaat: betere prestaties, een grotere betrokkenheid en meer resultaat voor persoon en organisatie.

Individuele coaching

Laat uw medewerkers en leidinggevenden hun volledig potentieel bereiken.

Teamcoaching

Maak van een groep individuen een productief en efficiënt team.

Illustratie man met laptop

Onze coaches en certificaten

NXT Coaching & Training werkt met gecertificeerde en ervaren coaches. Deze coaches hebben zelf leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven en/of bij de overheid. Ons coachingteam werkt volgens de kwaliteitsstandaarden en het competentieframework van de International Coaching Federation (ICF). Via interne en externe opleidingen, intervisie en supervisie wordt er blijvend geïnvesteerd in permanente bijscholing.

 

→  Maak kennis met onze coaches

Subsidies voor coaching

NXT Coaching & Training is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille voor opleiding (DV. O241579) via de moederorganisatie Search & Selection. Dat betekent dat Vlaamse kmo’s die een beroep doen op onze opleidings- en coachingdiensten kunnen genieten van een subsidievoordeel. Voor kleine ondernemingen geldt een subsidiepercentage van 30%. Middelgrote ondernemingen kunnen een voordeel krijgen van 20%. Per jaar kan een onderneming maximum 7.500 euro aan subsidies krijgen uit de kmo-portefeuille.

Wilt u weten of uw dossier in aanmerking komt voor subsidiëring? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contactformulier

Contacteer ons