Onze coaches

Karl Van Hoey

Karl is een expert in strategische transformatie en het versterken van persoonlijke impact.

Hij heeft een uitgebreide ervaring in corporate HR-leiderschap en coachingrollen. In 2014 besliste Karl om fulltime coach, auteur, spreker, facilitator en consultant te worden. Hij is wereldwijd actief in drie talen (NL-FR-EN).

Karl is erkend als Master Certified Coach (MCC) door de International Coaching Federation, waar hij ook Global Subject Matter Expert is, en erkend als Master Practitioner (MP) door The European Mentoring and Coaching Council (EMCC). Verder doceert hij aan verschillende business schools en is hij ook auteur van de boeken Leidinggeven, kracht vanuit onmacht en Impact in actie.

Karl Van Hoey
Kristel Dillen - Coach

Kristel Dillen

Kristel Dillen is professional in het beheer en ontwikkelen van “human capital and human relations” met een doorgedreven ervaring als zaakvoerder, HR manager en business consultant. Dit in zowel productieomgevingen als dienstverlenende sectoren, KMO’s, nationale en internationale bedrijven.

Opleidingen: Master Humane Wetenschappen en Aggregatie HSO (KU Leuven), Gecertifieerd Professioneel Coach (School for Coaching) en diverse bijkomende opleidingen binnen HRM, o.a. geweldloze communicatie en veranderingsmanagement, competentiemanagement, werving en selectie, project management …

Stefaan Van Mulders

Stefaan is mentor en sparring partner voor topkader bij Vlaamse, regionale en lokale besturen in overheid, non-profit en social profit. Door hen uit te dagen, te laten reflecteren en door informatie en ervaring te delen, laat hij hen verder groeien in hun functie.

Zelf was Stefaan vijftien jaar lang actief in leidinggevende functies binnen het topkader bij de Vlaamse overheid: als administrateur-generaal bij het Agentschap Jongerenwelzijn en tijdelijk leidend ambtenaar bij het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin. In 2011 werd hij gelauwerd als overheidsmanager van het jaar door de Vlaamse Vereniging voor Bestuur en Beleid (VVBB).

Stefaan is gecertificeerd als professioneel coach voor overheidsmanagers door InterCoach via de Vlaamse overheid.

Tom Debaere - Coach

Tom Debaere

Als expert personeelszaken en arbeids- en organisatiepsycholoog kan Tom terugvallen op een brede, praktische kennis in het HR-domein. Hij volgde een opleiding tot erkend professioneel coach (School for Coaching, België – 2008) en schoolt zich nog regelmatig bij. Als coach gelooft hij sterk in een no-nonsense-aanpak. Hij is overtuigd van de kracht van reflectieve feedback en hij modelleert die excellenties bij zijn coachees.

Ilsa Goossens

Al meer dan 20 jaar is Ilsa gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van medewerkers vanuit haar vorige functies als HR en Talent Manager in zowel multinationals als KMO’s. Sinds 2018 zet ze haar ervaringen en nieuwe inzichten in om organisaties te ondersteunen in de verdere ontwikkeling van hun ‘human capital’. Ze begeleidt organisaties om hun effectiviteit te versterken om zowel teams als individuen het beste van zichzelf te laten worden. Ilsa is ervan overtuigd dat gemotiveerde en gezonde werknemers core zijn voor elke organisatie.

Ilsa is ICF Associate Certified Coach (ACC) voor individuele coaching en teamcoaching, loopbaan- en burnout-coach, en ook actief bij Search & Selection als assessment consultant.

Isla Goossens - Coach
Sarah De Backer - Coach

Sarah De Backer

Sarah is een creatieve denker met een passie voor mensen en hun omgeving. Als antropologe en ICF Professional Certified Coach (PCC) houdt ze ervan om samen op weg te gaan met organisaties, teams, leidinggevenden en werknemers.

Doorheen haar professionele loopbaan specialiseerde ze zich in groepsdynamische processen, verbindende communicatie en conflictoplossing. Haar drijvende kracht is vertrouwen in het groeipotentieel van mensen en de dynamiek die ontstaat als teams écht gaan samenwerken.

Jeroen Keymolen

Jeroen is psycholoog van opleiding met meer dan 17 jaar ervaring in HR, met focus op coaching, talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teamwerking. Jeroen houdt ervan om te werken met mensen en teams die willen blijven evolueren, uitdagende doelen aangaan en plezier willen hebben in wat ze doen.

Sinds 2017 combineert Jeroen de passie voor coaching met zijn andere passie, namelijk sport. Als mental coach helpt hij atleten en hun begeleiders om het beste uit zichzelf te halen. Business kan veel van topsport leren, maar ook omgekeerd. In beide sectoren worden mentale topprestaties vereist.

Jeroen Keymolen - Coach
Pascale Olemans - Coach

Pascale Olemans

Pascale is psychologe met 20 jaar werkervaring in human resources. Naast oplossinggerichte en competentiegerichte coaching, begeleidt zij werknemers met stress en burn-out en is zij actief als loopbaanbegeleider.

Lieve Joos

Na een loopbaan van 20 jaar in het domein van training en opleiding, vestigde Lieve Joos zich in 2009 als zelfstandige trainer en coach. Zij faciliteert onder meer bedrijfsopleidingen rond teamontwikkeling, persoonlijke efficiëntie, conflicthantering, 360°-feedback en leiderschap.

Als gecertificeerde coach specialiseerde zij zich ook in de begeleiding van werknemers met stress en burn-out en in loopbaanbegeleiding.

Tom Bertens

Tom richt zich op individuele coaching op leiderschap en gedragscompetenties. Hij is Associate Certified Coach (ACC) zoals erkend door de International Coaching Federation.

Tom is ook senior projectleider bij Search & Selection voor werving, selectie en assessmentopdrachten. Dit zowel voor private ondernemingen als voor overheidsorganisaties.

Jürgen Braeckevelt

Jürgen is sinds 2016 actief als professioneel coach, trainer, loopbaanbegeleider en stress- en burn-outcoach. Met een flinke dosis motivatie en expertise, begeleidt hij medewerkers en teams naar nieuwe en diepere inzichten. Hiervoor zet hij, naast klassieke gespreksvormen, regelmatig ook krachtige, fysieke en creatieve werkvormen in. De ervaring en de inzichten worden op die manier nog meer beklijvend, en doelstellingen kunnen sneller worden bereikt. Hij gaat hierbij uit van de mindsets van de positieve psychologie en het oplossingsgericht denken en werken. De focus van de (team)coaching ligt op het  doel en niet op het ‘probleem’.

Jürgen is gecertificeerd Integraal professioneel coach, oplossingsgericht coach en gecertificeerd stress- en burn-out-coach, erkend door de VESB (Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-outcoaches).

Ook online coaching is mogelijk.

Sandra Van Reeth - Coach

Sandra Van Reeth

Sandra is sinds 1997 actief in de HR-wereld, als medewerker, leidinggevende en consultant. Vanuit haar gedrevenheid en passie voor de psychologie van de mens, wil zij bedrijven én medewerkers helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zij coacht met een focus op positieve psychologie, onder andere op het versterken van competenties, het verhogen van efficiëntie en op overtuigend leidinggeven. Ook kan gewerkt worden op thema’s als stress, burnout en loopbaanoriëntatie.

Sandra is Professional Certified Coach (PCC) zoals erkend door de International Coaching Federation (ICF).

Benieuwd naar wat onze coaches voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en dan bepalen we samen wat u nodig heeft en welke coach u daarbij het beste kan helpen.
Op die manier zorgen we voor meer zin in groei, zowel op persoonlijk vlak als in het werkleven.

Contactformulier

Contacteer ons