Teamcoaching

 

Maak van een groep individuen een hecht team om tot betere samenwerking, groei en resultaten te komen.

Met een individuele bevraging bij alle teamleden vooraf, worden de belangrijkste werkpunten en doelstellingen in kaart gebracht. In interactieve sessies leert het team beter te communiceren en efficiënter tot een gezamenlijk resultaat te komen. Daarbij treedt de coach op als facilitator die een motiverende dynamiek op gang brengt,  gekenmerkt door respect, waardering en onderlinge feedback.

Het volledige samenwerkingsproces wordt geoptimaliseerd:  doelstellingen formuleren, een planning opstellen, de rolverdeling en verantwoordelijkheden,  opvolging, kwaliteitsnormen en de evaluatie.

Wanneer kiezen voor teamcoaching:

  • Om beter met elkaar te communiceren en samen te werken.
  • Om gezamenlijke doelen efficiënter en effectiever te behalen.
  • Om verschillende perspectieven te begrijpen, te waarderen en te benutten.
  • Om teams meer zelfsturend en oplossingsgericht te maken.
  • Om te werken aan een feedbackcultuur in de organisatie.
  • Om motivatie, energie en veerkracht te verhogen.

Onze coaches en certificaten

NXT Coaching & Training werkt met gecertificeerde en ervaren coaches. Deze coaches hebben zelf leidinggevende functies vervuld in het bedrijfsleven en/of bij de overheid. Ons coachingteam werkt volgens de kwaliteitsstandaarden en het competentieframework van de International Coaching Federation (ICF). Via interne en externe opleidingen, intervisie en supervisie wordt er blijvend geïnvesteerd in permanente bijscholing.

 

→  Maak kennis met onze coaches

Subsidies voor coaching

NXT Coaching & Training is geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille voor opleiding (DV. O241579) via de moederorganisatie Search & Selection. Dat betekent dat Vlaamse kmo’s die een beroep doen op onze opleidings- en coachingdiensten kunnen genieten van een subsidievoordeel. Voor kleine ondernemingen geldt een subsidiepercentage van 30%. Middelgrote ondernemingen kunnen een voordeel krijgen van 20%. Per jaar kan een onderneming maximum 7.500 euro aan subsidies krijgen uit de kmo-portefeuille.

Wilt u weten of uw dossier in aanmerking komt voor subsidiëring? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contactformulier

Contacteer ons