Onze loopbaancoaches

Sara De Baets

Sara is Master in de Bedrijfspsychologie en sinds 2004 actief in HR-consultancy met focus op assessment & development. Haar expertise om competenties te beoordelen en ontwikkelen zet zij sinds 2019 ook in als loopbaancoach.

Regio Gent

Sara De Baets - Coach
Lidewij Devroe - Coach

Lidewij Devroe

Lidewij heeft over een periode van meer dan 20 jaar een ruime ervaring opgebouwd in verschillende verantwoordelijke HR-functies. Sinds 2013 is zij ook actief als coach en loopbaanbegeleider. Zij was tevens betrokken bij de opstart van het Competentiecenter Loopbaanbegeleiding bij VDAB in 2002.

Regio Reet

Lieve Joos

Na een loopbaan van 20 jaar in het domein van training en opleiding, vestigde Lieve Joos zich in 2009 als zelfstandige trainer en coach. Als gecertificeerde coach specialiseerde zij zich in de begeleiding van werknemers rond o.a. persoonlijke efficiëntie, conflicthantering, leiderschap, stress en burn-out. 

Regio Zaventem

Isla Goossens - Coach

Ilsa Goossens

Al meer dan 20 jaar is Ilsa gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van medewerkers vanuit haar vorige functies als HR en Talent Manager in zowel multinationals als KMO’s. Sinds 2018 zet ze haar ervaringen en inzichten in om professionals te ondersteunen in hun verdere groei.
Met loopbaancoaching word je begeleid bij het maken van jouw loopbaankeuzes en -beslissingen. Door middel van praktische opdrachten staan we stil bij je job, je loopbaan, de plaats van je job in je leven, je talenten, work-life balance, wat je energie geeft, je dromen, …

Regio Boortmeerbeek

Nancy De Coensel

Nancy heeft 25 jaar ervaring als operationeel leidinggevende en HR-manager in grote bedrijven en KMO’s. Doorheen haar carrière heeft zij tientallen individuen en groepen gecoacht. Haar ultieme doelstelling is telkens om het individu te laten groeien door persoonlijke ontwikkeling alsook door bepaalde loopbaankeuzes te maken. Zij haalt de sterktes van de individuen naar boven. Zo bekomen ze optimale teamresultaten waarbij ieder teamlid zich gewaardeerd voelt en zijn of haar talenten kan benutten.

Nancy volgde ook de specifieke opleiding “Loopbaan met zorg” gericht op ouders van een zorgenkind en mantelzorgers.

Regio Antwerpen | Aalst | Oostende

Nancy De Coensel - Coach

Jürgen Braeckevelt

Jürgen is sinds 2016 actief als professioneel coach, trainer, loopbaanbegeleider en stress- en burn-outcoach. Met een flinke dosis motivatie en expertise, begeleidt hij medewerkers en teams naar nieuwe en diepere inzichten. Hiervoor zet hij, naast klassieke gespreksvormen, regelmatig ook krachtige, fysieke en creatieve werkvormen in. De ervaring en de inzichten worden op die manier nog meer beklijvend, en doelstellingen kunnen sneller worden bereikt. Hij gaat hierbij uit van de mindsets van de positieve psychologie en het oplossingsgericht denken en werken. De focus van de (team)coaching ligt op het  doel en niet op het ‘probleem’.

Jürgen is gecertificeerd Integraal professioneel coach, oplossingsgericht coach en gecertificeerd stress- en burn-out-coach, erkend door de VESB (Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-outcoaches).

Regio Geraardsbergen | Aalter

Liesbeth Michiels

Liesbeth Michiels heeft meer dan 20 jaar bedrijfservaring in commerciële functies, projectmanagement en talentontwikkeling, als master toegepaste economie.

Haar rijke bedrijfservaring heeft ze opgebouwd bij kleine ondernemingen, KMO’s en multinationals. Daarnaast blijft ze haar kennis verruimen door regelmatig opleidingen te volgen in binnen- en buitenland.

Als coach en trainer begeleidt Liesbeth werknemers, werkgevers, zelfstandigen en ambtenaren zodat ze met goesting betere resultaten behalen. Liesbeth legt een sterke focus op loopbaancoaching. De laatste 2 jaar heeft ze al meer dan 135 mensen succesvol begeleid in hun loopbaan. Ook geeft ze regelmatig een workshop rond stressvermindering (o.a. bij Kluwer opleidingen).

Regio Grimbergen

Liesbeth Michiels - Coach
Kristel Dillen - Coach

Kristel Dillen

Kristel Dillen is professional in het beheer en ontwikkelen van “human capital and human relations” met een doorgedreven ervaring als zaakvoerder, HR manager en business consultant. Dit in zowel productieomgevingen als dienstverlenende sectoren, KMO’s, nationale en internationale bedrijven.

Opleidingen: Master Humane Wetenschappen en Aggregatie HSO (KU Leuven), Gecertifieerd Professioneel Coach (School for Coaching) en diverse bijkomende opleidingen binnen HRM, o.a. geweldloze communicatie en veranderingsmanagement, competentiemanagement, werving en selectie, project management …

Regio Itegem

Tom Debaere

Tom Debaere is zaakvoerder van bvba Tom Debaere HR. Als expert personeelszaken en arbeids- en organisatiepsycholoog kan hij terugvallen op een brede, praktische kennis in het soft hr-domein. Via zijn hr-tussenkomsten helpt hij organisaties om de sterktes en troeven bij hun medewerkers optimaal te benutten.
Ook als coach gelooft Tom sterk in een no-nonsense-aanpak. Hij volgde een professionele coachingsopleiding, is overtuigd van de kracht van reflectieve feedback en weet de excellenties bij zijn coachees te modelleren. Deze troeven zet hij op een pragmatische manier in om het maximale resultaat te behalen bij loopbaanbegeleidingen.

Regio Kortrijk | De Panne

Tom Debaere - Coach
Pascale Olemans - Coach

Pascale Olemans

Pascale is klinisch psycholoog en sinds een tiental jaren begeleid ze medewerkers als loopbaancoach. Ze luistert graag naar mensen en stelt vast dat die vaak geen duidelijk idee hebben over wie ze echt zijn, zowel privé als op professioneel vlak.

Naast een gebrek aan inzicht, is ook zelfvertrouwen een belangrijk thema. Pascale geeft gehoor aan mensen die niet gelukkig zijn in hun job, en daarnaast de nodige stappen niet durven te zetten.

Door mensen te begeleiden krijgen ze een beter inzicht in hun talenten en in wat hen uniek maakt. Als klankbord geeft Pascale de nodige sturing via oplossingsgerichte vraagstukken en oefeningen.

Regio Brussel

Benieuwd naar wat onze loopbaancoaches voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en dan bepalen we samen wat u nodig heeft en welke coach u daarbij het beste kan helpen.
Op die manier zorgen we voor meer zin in groei, zowel op persoonlijk vlak als in het werkleven.

Contactformulier

Contacteer ons