Over ons

De organisatie

NXT Coaching & Training is een gespecialiseerde divisie van HR-dienstverlener Search & Selection, reeds meer dan 40 jaar een referentie in het HR-vakgebied. Wij zijn geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille voor opleiding/coaching (DV. O241579), houder van het Federgon-kwaliteitslabel voor loopbaanbegeleiding, en partner van Poolstok voor coaching aan Vlaamse organisaties in overheid, non-profit en social-profit.

Wij dragen de professionaliteit van het coachingvak hoog in het vaandel. Ons team bestaat uit gecertificeerde en ervaren coaches die blijvend investeren in hun expertise via interne en externe opleidingen, intervisie en supervisie. Wij werken volgens de kwaliteitsstandaarden en het competentieframework van de International Coach Federation (ICF).

Illustratie wijzen met de vinger
NXT als dienstverlener voor de kmo-portefeuille
FED_QL_CareerGui-cut
NXT als partner van Poolstok

“Coaching is een samenwerking tussen coach, coachee en de werkgever zodat het ontwikkelingstraject nadien kan worden verdergezet.”

Thomas Tielemans
Manager NXT Coaching & Training

Onze missie

NXT laat professionals, teams en organisaties groeikansen creëren en benutten.

Wij zijn ervan overtuigd dat er steeds ruimte is voor verdere ontwikkeling en verbetering. Door af en toe stil te staan bij de eigen onderliggende beweegredenen en het effect daarvan op de omgeving, komt men tot meer inzicht. Nieuwe en diepere inzichten kunnen leiden tot nieuwe kansen en het efficiënter bereiken ervan.

Onze visie

NXT gaat voor meer zin in coaching en ontwikkeling.

Zin in de betekenis van motivatie aangezien wij coachen vanuit de overtuiging dat elke persoon inherent gemotiveerd is om zich verder te ontwikkelen indien optimaal uitdagende doelen zijn gesteld alsook de juiste voorwaarden (cf. de zelfdeterminatietheorie).

Illustratie vrouw in kostuum

Zin in de betekenis van inzicht aangezien wij het versterken van zelfregulatie en self-efficacy centraal zetten in het coachingtraject om tot duurzame resultaten te komen.

En zin in de betekenis van nut hebben aangezien wij coachen vanuit methoden en modellen die hun waarde en doeltreffendheid hebben aangetoond (cf. evidence-based practice).

Ontdek onze coaches

NXT Coaching & Training werkt met gecertificeerde en ervaren coaches die vaak zelf leidinggevende functies hebben vervuld in het bedrijfsleven en/of bij de overheid. Samen met uw coach werkt u gericht naar uw doelen toe.

Benieuwd naar de gezichten achter uw (toekomstig) succesverhaal?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Laat uw gegevens achter en wij contacteren u zo spoedig mogelijk.

Contactformulier

Contacteer ons