Onze coaches

Karl Van Hoey

Karl is een expert in strategische transformatie en het versterken van persoonlijke impact.

Hij heeft een uitgebreide ervaring in corporate HR-leiderschap en coachingrollen. In 2014 besliste Karl om fulltime coach, auteur, spreker, facilitator en consultant te worden. Hij is wereldwijd actief in drie talen (NL-FR-EN).

Karl is Master Certified Coach (MCC) zoals erkend door de International Coaching Federation, waar hij ook Global Subject Matter Expert is. Verder doceert hij aan verschillende business schools en is hij ook auteur van de boeken Leidinggeven, kracht vanuit onmacht en Impact in actie.

Karl Van Hoey
Kristel Dillen - Coach

Kristel Dillen

Kristel Dillen is professional in het beheer en ontwikkelen van “human capital and human relations” met een doorgedreven ervaring als zaakvoerder, HR manager en business consultant. Dit in zowel productieomgevingen als dienstverlenende sectoren, KMO’s, nationale en internationale bedrijven.

Opleidingen: Master Humane Wetenschappen en Aggregatie HSO (KU Leuven), Gecertifieerd Professioneel Coach (School for Coaching) en diverse bijkomende opleidingen binnen HRM, o.a. geweldloze communicatie en veranderingsmanagement, competentiemanagement, werving en selectie, project management …

Heidi Kempenaers

Na meer dan 17 jaar ervaring in uiteenlopende functies waaronder HR consultant, HR Manager en Manager Rekrutering, startte Heidi in 2010 als executive coach en loopbaancoach. Heidi ziet het als haar missie om professionals te begeleiden in het zoeken en het ontwikkelen van hun unieke talenten. Om deze missie te realiseren verdiepte ze zich in een breed gamma van psychotechnische testen en volgde ze opleidingen in NLP, diverse vormen van coaching en toegepaste gedragsanalyse.

Heidi is Professional Certified Coach (PCC) bij de International Coach Federation, is internationaal actief (o.m. India, China, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland) en coacht in vier talen (NL-FR-EN-DE).

Ook online coaching is mogelijk.

Heidi Kempenaers - Coach
Tom Debaere - Coach

Tom Debaere

Als expert personeelszaken en arbeids- en organisatiepsycholoog kan Tom terugvallen op een brede, praktische kennis in het HR-domein. Als coach gelooft hij sterk in een no-nonsense-aanpak. Naast een specifieke opleiding voor professionele coaching behaalde hij het certificaat van coach in MBTI. Tom is overtuigd van de kracht van reflectieve feedback en hij modelleert die excellenties bij zijn coachees.

Ilsa Goossens

Al meer dan 20 jaar is Ilsa gepassioneerd bezig met de ontwikkeling van medewerkers vanuit haar vorige functies als HR en Talent Manager in zowel multinationals als KMO’s. Sinds 2018 zet ze haar ervaringen en nieuwe inzichten in om organisaties te ondersteunen in de verdere ontwikkeling van hun ‘human capital’. Ze begeleidt organisaties om hun effectiviteit te versterken om zowel teams als individuen het beste van zichzelf te laten worden. Ilsa is ervan overtuigd dat gemotiveerde en gezonde werknemers core zijn voor elke organisatie.

Ilsa is ICF Associate Certified Coach (ACC) voor individuele coaching en teamcoaching, Insights en enneagram practioner, loopbaan- en burnout-coach, en ook actief bij Search & Selection als assessment consultant.

Isla Goossens - Coach
Sarah De Backer - Coach

Sarah De Backer

Sarah is een creatieve denker met een passie voor mensen en hun omgeving. Als antropologe en ICF Professional Certified Coach (PCC) houdt ze ervan om samen op weg te gaan met organisaties, teams, leidinggevenden en werknemers.

Doorheen haar professionele loopbaan specialiseerde ze zich in groepsdynamische processen, verbindende communicatie en conflictoplossing. Haar drijvende kracht is vertrouwen in het groeipotentieel van mensen en de dynamiek die ontstaat als teams écht gaan samenwerken.

Jeroen Keymolen

Jeroen is psycholoog van opleiding met meer dan 17 jaar ervaring in HR, met focus op coaching, talentontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teamwerking. Jeroen houdt ervan om te werken met mensen en teams die willen blijven evolueren, uitdagende doelen aangaan en plezier willen hebben in wat ze doen.

Sinds 2017 combineert Jeroen de passie voor coaching met zijn andere passie, namelijk sport. Als mental coach helpt hij atleten en hun begeleiders om het beste uit zichzelf te halen. Business kan veel van topsport leren, maar ook omgekeerd. In beide sectoren worden mentale topprestaties vereist.

Jeroen Keymolen - Coach
Pascale Olemans - Coach

Pascale Olemans

Pascale is psychologe met 20 jaar werkervaring in human resources. Naast oplossinggerichte en competentiegerichte coaching, begeleidt zij werknemers met stress en burn-out en is zij actief als loopbaanbegeleider.

Lieve Joos

Na een loopbaan van 20 jaar in het domein van training en opleiding, vestigde Lieve Joos zich in 2009 als zelfstandige trainer en coach. Zij is geaccrediteerd voor Insights Discovery en faciliteert onder meer bedrijfsopleidingen rond teamontwikkeling, persoonlijke efficiëntie, conflicthantering, 360°-feedback en leiderschap.

Als gecertificeerde coach specialiseerde zij zich ook in de begeleiding van werknemers met stress en burn-out en in loopbaanbegeleiding.

Lieve Joos - Coach
Tom Bertens - Coach

Tom Bertens

Tom richt zich op individuele coaching op leiderschap en gedragscompetenties. Hij is Associate Certified Coach (ACC) zoals erkend door de International Coaching Federation.

Tom is ook senior projectleider bij Search & Selection voor werving, selectie en assessmentopdrachten. Dit zowel voor private ondernemingen als voor overheidsorganisaties.

Jürgen Braeckevelt

Jürgen is sinds 2013 actief als professioneel coach, trainer en loopbaanbegeleider. Met een flinke dosis motivatie en expertise, begeleidt hij medewerkers en teams naar nieuwe en diepere inzichten. Hiervoor zet hij, naast klassieke gespreksvormen, regelmatig ook krachtige, fysieke en creatieve werkvormen in. De ervaring en de inzichten worden op die manier nog meer beklijvend, en doelstellingen kunnen sneller worden bereikt.

Jürgen is gecertificeerd Oplossingsgericht coach, Master NLP Practioner en gecertificeerd stress- en burn-out-coach, erkend door de VESB (Vereniging voor Erkende Stress- en Burn-outcoaches).

Ook online coaching is mogelijk.

Jürgen Braeckevelt - Coach
Sandra Van Reeth - Coach

Sandra Van Reeth

Sandra is sinds 1997 actief in de HR-wereld, als medewerker, leidinggevende en consultant. Vanuit haar gedrevenheid en passie voor de psychologie van de mens, wil zij bedrijven én medewerkers helpen om het beste uit zichzelf te halen. Zij coacht met een focus op positieve psychologie, onder andere op het versterken van competenties, het verhogen van efficiëntie en op overtuigend leidinggeven. Ook kan gewerkt worden op thema’s als stress, burnout en loopbaanoriëntatie.

Sandra is Professional Certified Coach (PCC) zoals erkend door de International Coaching Federation (ICF).

Benieuwd naar wat onze coaches voor u kunnen betekenen?

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en dan bepalen we samen wat u nodig heeft en welke coach u daarbij het beste kan helpen.
Op die manier zorgen we voor meer zin in groei, zowel op persoonlijk vlak als in het werkleven.

Contactformulier

Contacteer ons