Gratis loopbaancoaching voor Gentenaars met tijdelijke werkloosheid

Inwoners van de stad Gent die in de periode oktober 2020 – maart 2021 minstens één dag onder tijdelijke werkloosheid vallen door de coronacrisis kunnen gratis loopbaancoaching volgen bij NXT Coaching & Training.

Illustratie gratis loopbaanbegeleiding

Stad Gent en NXT Coaching & Training leveren hiermee een extra inspanning om de veerkracht van de getroffen werknemers te verhogen. Loopbaancoaching helpt werknemers bij het ontdekken en benutten van hun potentieel en talenten, het verhoogt het zelfsturend vermogen en gidst bij het maken van goede beslissingen. Kortom, na het begeleidingstraject sta je zelfverzekerd aan het stuur van jouw eigen loopbaan.

Voor wie?

Inwoners van Stad Gent die minstens één dag onder tijdelijke werkloosheid vallen omwille van de coronacrisis in oktober, november, december 2020 of januari, februari, maart 2021.

Wat krijg je?

Je hebt recht op 4 uur gratis loopbaanbegeleiding. Werknemers uit de horeca, het toerisme en de evenementensector – sectoren die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis – kunnen nog eens 3 uur extra begeleiding krijgen. 

Wanneer?

De maatregel loopt van 1 februari tot 31 mei 2021. Het loopbaanbegeleidingstraject dient ten laatste op 15 december te starten en uiterlijk te zijn afgerond op 31 december.

Waar?

De loopbaanbegeleiding kan doorgaan op onze locatie in Gent centrum, Oude Houtlei 125, of op één van onze andere locaties.

Hoe aanvragen?

Vraag jouw gratis loopbaanbegeleiding bij NXT Coaching & Training aan via ons contactformulier. U kunt ons ook steeds telefonisch of via mail contacteren op contact@nxtcoaching.com

Uw kwaliteitsgarantie.

NXT Coaching & Training is een specalistische divisie van Search & Selection, een erkend adviesbureau voor werving, selectie, evaluatie en ontwikkeling van personeel, actief sinds 1977.
Wij zijn houder van het Federgon-kwaliteitslabel voor loopbaanbegeleiding en onderschrijven de bijhorende gedragscode. Dit kwaliteitslabel is voor loopbaancoachees een extra kwaliteitsgarantie voor een professionele begeleiding en voor een deontologisch correcte samenwerking.

Certificaat Loopbaanbegeleiding Federgon