Nieuwe partnership met Poolstok voor coaching

NXT Coaching & Traning is partner geworden van Poolstok voor coaching voor de periode 2021-2024. Hiermee wordt de bestaande samenwerking uitgebreid.

NXT als partner van Poolstok

Poolstok is een expertise- en coördinatiecentrum voor HR-diensten aan Vlaamse organisaties in overheid, non-profit en social-profit. De moederorganisatie van NXT Coaching & Training, zijnde Search & Selection, is sinds 2005 partner voor diensten in search, selectie- en performance management. De komende jaren kunnen vennoten van Poolstok ook een beroep doen op NXT Coaching & Training voor individuele coaching en teamcoaching.

Met coaching komen professionals tot meer inzicht, worden handvaten aangereikt om ontwikkelingspunten weg te werken en wordt er doelgericht gewerkt aan persoonlijke groei binnen de organisatiecontext. Het product: betere prestaties, een grotere betrokkenheid en meer resultaat voor persoon en organisatie.

Een team van 12 getrainde en ervaren coaches staat klaar voor een professionele begeleiding vanuit een wetenschappelijk onderbouwde methodiek.

Ontdek meer over onze coachingdiensten.