NXT en The VIGOR Unit maken de brug tussen wetenschap en praktijk

Wij worden dagelijks overstelpt met informatie, innovaties, nieuwe en alternatieve methodologieën. Welke zijn hypes, welke zijn blijvers? Welke zijn kwalitatief onderbouwd, welke zijn pseudowetenschappelijk? Met andere woorden, hoe kunnen wij het kaf van het koren scheiden, om uw organisatie en medewerkers correct te begeleiden? Door ons lidmaatschap van het VIGOR Consortium worden wij bijgestaan met academische expertise.

Met dit consortium biedt The VIGOR Unit, een wetenschappelijke consultancy met focus op evidence-based HR, een exclusief aanbod aan een selecte groep ledenorganisaties. Met het lidmaatschap krijgen Search & Selection en de divisie NXT Coaching & Training toegang tot een databank van wetenschappelijke adviesrapporten, blijven we steeds up-to-date van de laatste nieuwe onderzoeken en ontwikkelingen, en worden we uitgenodigd tot exclusieve events waarop wetenschappelijk onderbouwde inzichten en aanbevelingen met betrekking tot het HR-vakgebied worden gedeeld. Bovendien kunnen wij bij The VIGOR Unit, als academische partner, terecht voor een gerichte adviesverlening.

Dit partnership ondersteunt onze evidence-based dienstverlening in coaching, training en ontwikkeling van personeel en bouwt verder op eerdere acties, zoals het lidmaatschap van CEBMa (Center of Evidence-Based Management) en het abonnement op de COTAN Documentatie van de Commissie Testaangelegenheden Nederland.

Wilt u weten hoe wij uw organisatie en medewerkers evidence-based kunnen begeleiden?
Neem contact op met Thomas Tielemans op t.tielemans@nxtcoaching.com of tel. 09 225 73 65.