Boekentip: Impact in Actie

Karl Van Hoey, coach bij NXT Coaching & Training, en Jean-Claude Lecoyer bundelden hun jarenlange coachingervaring samen in een boek, om zo te beantwoorden aan een nood die hen tijdens hun carrière opviel: hoe verhoog je je impact?

Boek: Impact in Actie

‘Impact in Actie’ beschrijft hoe je op een duurzame manier meer impact kan verkrijgen, en dat op gelijk wel niveau. Niet alleen bespreken ze de invloed van leiderschap, maar de auteurs stappen ook weg van het typische beeld dat impact in combinatie met leiderschap heeft: collega’s onder elkaar kunnen ook een impact maken. Hoe je impact kan maken en wanneer deze impact duurzaam is, zijn de kernvragen van dit boek.

Het boek baseert zich op een jarenlange ervaring binnen de coachingwereld. Er komen verschillende zaken aan bod om bovenstaande vragen te kunnen beantwoorden: theoretische kadreringen, maar ook getuigenissen van bekende mensen en voorbeelden uit de praktijk om zelf toe te passen. Op die manier krijg je een authentieke kijk in de manier waarop impact centraal staat in corporate contexten.

Wil je wat meer te weten komen over Karl Van Hoey? Lees hier een korte biografie over onze coach.

Het boek werd uitgegeven door Die Keure en is te koop via hun site.