Gratis loopbaanbegeleiding voor Antwerpenaars met tijdelijke werkloosheid

Inwoners van de stad Antwerpen of een van zijn districten die in de periode 1 september 2020 – 15 oktober 2021 minstens één dag onder tijdelijke werkloosheid vallen door de coronacrisis kunnen gratis loopbaancoaching volgen bij NXT Coaching & Training.

Loopbaanbegeleiding

Antwerpen en NXT Coaching & Training leveren hiermee een extra inspanning om de veerkracht van de getroffen werknemers te verhogen. Loopbaancoaching helpt werknemers bij het ontdekken en benutten van hun potentieel en talenten, het verhoogt het zelfsturend vermogen en gidst bij het maken van goede beslissingen. Kortom, na het begeleidingstraject sta je zelfverzekerd aan het stuur van jouw eigen loopbaan.

Voor wie?

Inwoners van Antwerpen of een van zijn districten die minstens één dag onder tijdelijke werkloosheid vallen omwille van de coronacrisis tussen 1 september 2020 en 15 oktober 2021.

Wat krijg je?

Je hebt recht op 4 uur gratis loopbaanbegeleiding. Werknemers uit de horeca, het toerisme en de evenementensector – sectoren die zwaar getroffen zijn door de coronacrisis – kunnen nog eens 3 uur extra begeleiding krijgen. 

Heb je als tijdelijk werkloze geen recht op een loopbaancheque van de Vlaamse overheid (bijvoorbeeld omdat je onlangs al zo’n cheque hebt gebruikt)? Dan betaalt de stad de kostprijs terug aan het loopbaancentrum.

Wanneer?

De maatregel loopt van 1 september 2020 tot 15 oktober 2021. Het loopbaanbegeleidingstraject dient afgerond te zijn op 31 december.

Waar?

De loopbaanbegeleiding kan doorgaan op onze locatie in Antwerpen, Amerikalei 213, of op één van onze andere locaties.

Hoe aanvragen?

Vraag jouw gratis loopbaanbegeleiding bij NXT Coaching & Training aan via ons contactformulier. U kunt ons ook steeds telefonisch of via mail contacteren op contact@nxtcoaching.com